Aquest Sant Jordi a la tarda, s'han presentat els llibres del Premi Literari Vila de Puigcerdà dels anys 2019 i 2020: 'Amb talons d'agulla fina, camp a través i altres narracions' i 'Poca punteria i altres narracions'. Els dos llibres recullen dues obres finalistes i el primer i segon premi del certamen, que organitza anualment l'ajuntament puigcerdanenc.

Al Premi Literari Vila de Puigcerdà s'hi poden presentar escriptors de tot arreu, sempre hi quan les obres siguin en català. Per això ni els dos finalistes ni els dos guanyadors de l'edició d'enguany són de la vila. En canvi, l'any passat sí que hi van haver guardonats locals, com ara la puigcerdanenca Lourdes Cazorla.

Des de l'ajuntament remarquen la importància de mantenir aquest tipus de certàmens.

Justament, la pandèmia va fer que autors joves s'animessin a presentar-se al premi literari. Això fa plantejar a l'equip de govern la possibilitat de crear un nou certamen adreçat a aquest col·lectiu.

L'acte ha tingut lloc just davant la Biblioteca Comtat de Cerdanya i ha comptat amb la participació d'algunes de les persones premiades i d'una quinzena d'assistents.

Parlen al vídeo: ÀLEX RUBIO, REGIDOR CULTURA AJUNTAMENT PUIGCERDÀ