‘Tolstoi, traces’ és l’última obra de Joan Ganyet que ha presentat a la Sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell. En el llibre es realitza una interpretació gràfica de la novel·la ‘Guerra i Pau’ de Lev Tolstoi, en homenatge a l’escriptor que va retratar la Rússia de les guerres napoleòniques.

En l’acte han acompanyat a Ganyet, Julio Quílez, director de l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell; l’arquebisbe d’Urgell, Joan Enric Vives i l’exambaixador Eugeni Bregolat, que ha convidat a la seva dona, Tamara, a llegir uns poemes en la seva llengua, el rus.
L’exalcalde urgellenc navega pel seu món interior amb aquest treball, a través del diàleg entre la imatge i el text literari.

L’acte va agrupar una seixantena de persones que no es volien perdre la presentació del llibre, publicat per Edicions Salòria.

Parlen al vídeo: JOAN GANYET, ARQUITECTE, HUMANISTA I ESCRIPTOR