Entre les vint parades de llibres i roses que s'han situat al passeig 10 d'Abril de Puigcerdà aquest Sant Jordi, no hi han faltat les que cada any preparen les entitats socials de la comarca, com Càritas Puigcerdà i les fundacions Adis i Tallers de Cerdanya. En el cas de Càritas, l'entitat ha aprofitat per vendre roses i llibres de segona mà i tot el que reculli li servirà per finançar projectes adreçats a les persones amb risc d'exclusió social.

La Fundació Adis també ha estat present a la diada. En el seu cas, ha donat a conèixer la tasca que fa fer facilitar la inserció social de les persones amb diversitat funcional, a través de diferents projectes com ara l'Agrobotiga Cerdanya o la cooperativa Incorpora'm.

Per las seva banda, la Fundació Tallers de Cerdanya que també treballa en favor de les persones amb diferents capacitats, ha muntat una paradeta amb diversos objectes que els usuaris han fet a mà.

A banda de les entitats socials, també han estat presents a la fira de Sant Jordi Òmnium, la Colla Castellera de Cerdanya o l'escola Vedruna.

Parlen al vídeo: PEPITA TORRENT, DIRECTORA CÀRITAS PUIGCERDÀ - GISELA MORÉ, COORDINADORA COOPERATIVA FUNDACIÓ ADIS - MARIAN BOFILL, USUÀRIA FUNDACIÓ TALLERS CERDANYA