La Seu d’Urgell ha recuperat la tradicional Diada de Sant Jordi amb parades de llibres i roses al passeig Joan Brudieu que ha tingut des de primera hora del matí gran afluència de gent. A l’espai s’hi han ubicat 30 estands, de nou del matí a vuit del vespre.

En aquesta diada s’han agrupat al centre de la ciutat cinc llibreries i cinc floristeries. La resta, han estat comerços d’artesania, complements, entitats, associacions, partits polítics i l’escola i institut La Valira.

Per complir amb les mesures sanitàries s’ha delimitat l’espai de les parades, s’han situat punts d’accés per controlar-ne l’aforament i s’han marcat circuits tancats per evitar encreuaments entre persones.

Per la seva part, l’Associació Llibre del Pirineu ha organitzat signatures des de les 12 del migdia fins a les 7 del vespre amb autors tan coneguts a la comarca com Joan Obiols, Joan Ganyet o Marta Grau.

Parlen al vídeo: MIREIA FONT, REGIDORA DE DESENVOLUPAMENT AJUNTAMENT LA SEU - MARINA VISCIDO, ASSOCIACIÓ CUCA DE LLUM - XAVIER FARRERO, PAPERERIA PAPERS - MAR PIZARRO, FLORISTERIA BALBINA