Al Pont de Suert, durant tota la setmana s’ha viscut ambient de Sant Jordi. Des del consistori s’han organitzat diferents activitats per a petits i grans que han comptat amb la participació del comerç local.

En aquesta activitat hi ha una doble finalitat: la promoció de la cultura a través del concurs i l’incentiu de compra al comerç local, molt tocat per la pandèmia.
El Pont de Suert també ha recuperat el tradicional recital de Sant Jordi però amb un aforament molt més limitat que els altres anys. A banda de la gimcana literària i l’exposició de poesia, prosa i cançons als comerços, a partir d’aquest divendres a la biblioteca del Pont de Suert hi ha l’exposició S’ha escrit un crim.
El Sant Jordi passat no es va poder celebrar pel confinament i aquest any, tothom ha agafat el dia amb moltes ganes.

Parlen al vídeo: JOSE ANTONIO TROGUET, ALCALDE DEL PONT DE SUERT