Prats i Sansor tindrà ben aviat una nova zona recreativa situada molt a prop de l'Hípica, on hi havia l'antiga fàbrica. L'ajuntament va creure oportú crear aquest nou espai per als veïns i veïnes, ja que al municipi no n'hi havia cap de semblant. A més, va decidir situar situar-lo en aquest terreny de propietat municipal per evitar que s'hi seguís abocant runa o restes de poda, com passava sovint.

De moment s'ha habilitat una zona de pícnic amb taules i bancs de fusta, una font, barbacoes i arbrat. Des del consistori han explicat que preveuen ampliar la zona amb nous serveis i instal·lacions. Seran els mateixos veïns i veïnes els que decidiran què els agradaria que tingués el nou espai recreatiu.

L'ajuntament ha invertit prop de 40.000 euros en habilitar la zona de pícnic i espera en els propers mesos acabar de definir com es completarà el nou espai.

Parlen al vídeo: ISABEL MERINO, REGIDORA AJUNTAMENT PRATS I SANSOR