L’ajuntament de Bassella farà una consulta popular entre els veïns del municipi d’Ogern per decidir-ne el futur de la platja. Les instal·lacions es van tancar per la pandèmia perquè no s’hi controlar l’aforament ni garantir les distàncies de seguretat entre els banyistes.

El consistori ha dut a terme una primera reunió, en la qual van participar una vintena d’habitants, perquè poguessin aportar les seves idees sobre com els agradaria que fos l’espai de la platja.

En aquesta primera trobada es va parlar de convertir l’espai en un lloc amb les entrades controlades, de pagament i amb aigua tractada. Actualment l’equipament aprofita l’aigua de la Ribera Salada, però moltes vegades no té prou cabal per garantir l’ús de la platja.

La instal·lació actualment consisteix en dues basses artificials, una per a menors i l’altra per a adults.

Parlen al vídeo: CRISTINA BARBENS, ALCALDESSA DE BASSELLA