Les visites al conjunt d’esglésies romàniques de la Vall de Boí dirigides als veïns i veïnes de la vall segueixen sent un èxit. Tant, que el programa Apropa’t al teu patrimoni romànic està fent aquests dies una segona edició, els dimecres i amb repetició de temples a les tardes per aquells que no van poder assistir en la primera trobada.

Les visites es fan en grups estables. El que va començar al mes de març segueix amb la resta de temples que li queden per visitar i el nou ha començat les visites des del primer temple. Això sí, aforament limitat i distància.

Cada dimecres, fins al 12 de maig es fa una visita a un temple diferent.
A més el cap de setmana passat també els veïns i veïnes de la comarca van poder visitar les esglésies de Cóll, de Cardet i Sant Quirc de Durro.

Parlen al vídeo: CRISTINA CASTELLÀ, TÈCNICA CENTRE DEL ROMÀNIC DE LA VALL DE BOÍ