Últims dies de preparatius a les llibreries de cara a la Diada de Sant Jordi. Un col·lectiu que tot i que fa uns anys es parlava que estava en retrocés, aquest any s’ha pogut veure que hi ha emprenedors que encara creuen en el romanticisme dels llibres i les llibreries. La Meritxell Anfitrite Álvarez n’és un exemple. Una periodista amb arrels a la Vall Ferrera que va apostar per un canvi de vida i ha muntat una llibreria especialitzada en muntanya, Natura llibres, a Alins.

On de petita venia a passar els estius, va decidir convertir-ho en el seu projecte de vida. Un projecte nascut en la pandèmia i que encara el seu primer Sant Jordi.

Natura llibres per aquest Sant Jordi ha organitzat un sorteig a través de la xarxa social Instagram i des de l’obertura de la llibreria i la seva arribada a Alins destaca la bona acollida que ha tingut ella i el projecte, al poble i la vall.

Parlen al vídeo: MERITXELL-ANFITRITE ÁLVAREZ, PROPIETÀRIA NATURA LLIBRES