Després de l’èxit del seu llibre ‘Pell’, l’arquitecte i exalcalde de la Seu d’Urgell, Joan Ganyet, exposa aquest dies a l'Espai Ceretània de Bolvir ‘Traces’, un seguit de fotografies amb les quals evoca les textures, colors i formes d'espais urbans. Són més d'una vintena d'imatges on es veuen fragments de parets, principalment de de ciutats mediterrànies. Entre les ciutats fotografiades s’hi troben Tarragona, Palerm, Venècia, Roma o Dubrovnik. El recull de parets buides pretenen ser una recerca de la bellesa a través del joc de llums i imaginació.

Joan Ganyet va néixer el 1946 a la capital alt-urgellenca. És arquitecte i, a més d'alcalde a la Seu, va ser diputat al Parlament, senador i director general d'Arquitectura i Paisatge de la Generalitat, entre d'altres càrrecs. Ha exposat a les principals ciutats de Catalunya i Andorra.

L'exposició es podrà veure a l'Espai Ceretània de Bolvir fins al juliol.