‘És l’hora de les dones de muntanya’ és l’última taula rodona que té lloc a la Sala Sant Domènec com a complement de l’exposició col·lectiva que hi ha tot aquest mes a la Sala La Cuina, Els pobles de muntanya avui. Aquest projecte ha estat organitzat per l’associació L’Alternativa.

En aquesta xerrada hi han participat Núria Rosell, Montse Martínez, Vanesa Freixa, Núria Garcia, Sol Gasch i Júlia Font. El debat ha estat moderat per Urgell Escribà.
L’objectiu d’aquest cicle de conferències és posar les dones com a protagonistes de la realitat de les zones de muntanya i coneixedores de les seves pròpies problemàtiques i necessitats. Aquesta iniciativa reforça la idea de l’associació que la gent que viu al territori ha de ser la protagonista.

Aquest seguit d’iniciatives acaba aquest dijous, dia 22 d’abril, amb un programa especial a RàdioSeu a les 12.15h del migdia, amb el títol ‘Joves arrelats al Pirineu’.

Parlen al vídeo: MAITE JOU, VOCAL ASSOCIACIÓ L’ALTERNATIVA - YANN MARAIS, PRESIDENT ASSOCIACIÓ L’ALTERNATIVA