Puigcerdà estrena oficina d'Atenció Ciutadana i de Registre. Fins ara, aquesta estava ubicada a la planta baixa de l’Ajuntament de Puigcerdà entrant a mà dreta i ara s'ha traslladat a les antigues dependències de la Policia Local, situades juts davant. Aprofitant, doncs, que la seu del cos policial s'ha traslladat als baixos de l'antic hospital, s'ha condicionat l'espai per acollir la nova Oficina d'Atenció als veïns i veïnes.

Des del consistori han explicat que, des de fa anys, el seu propòsit era traslladar l'oficina de Turisme i la Policia Local a la plaça Santa Maria, fet que permet guanyar nous espais a l'edifici consistorial. En aquest sentit, l'equip de govern ha recordat que té sobre la taula el projecte de remodelació de tot l'ajuntament, una obra important que s'allargarà mesos, durant els quals el personal es traslladarà al Museu Cerdà.

Pel que fa a la nova Oficina d'Atenció Ciutadana, l'horari d'atenció és de 9 a 14h de dilluns a divendres.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ