Durant aquests dies s’estan realitzant enquestes a peu de carrer per conèixer l’opinió dels veïns i veïnes de Tremp sobre la ubicació que prefereixen del mercat setmanal. Aquest procés participatiu s’engega després que el passat 15 de març el mercat es tornés a ubicar a la plaça Catalunya, ja que portava des de l’octubre a la zona esportiva del Juncar, i que s’hagin rebut peticions en diferents direccions sobre la millor ubicació del mercat.

A banda, el procés també contempla el passeig Pompeu Fabra com a possible ubicació.
Durant els 2 últims dilluns del mes d’abril, hi ha hagut una parada davant l’Espai cultural la Lira de Tremp per poder fer l’enquesta i 2 enquestadors a peu de mercat. El dilluns 26 és l’últim que es pot participar a l’enquesta.
Perquè la consulta sigui vinculant es necessiten un mínim de 150 vots vàlids, un cop acabada la consulta la comissió de participació ciutadana realitzarà el recompte i valoració i s’aplicarà el resultat.

Parlen al vídeo: LEO MELGAREJO, REGIDOR PARTICIPACIÓ CIUTADANA