Oliana inicia una setmana plena d’activitats amb motiu de Sant Jordi. L’escola de música municipal ha organitzat audicions, que s’han iniciat aquest dilluns, i que continuaran dimecres i divendres per evitar aglomeracions i respectar les mesures de seguretat.

Dimecres a les 17h de la tarda i divendres a la mateixa hora es realitzaran més audicions. Dissabte a les 19h del vespre tindrà lloc el Concert dels alumnes i exalumnes de les escoles municipals d’Oliana i de Ponts.
També es realitzaran presentacions de llibres durant aquests dies. Dimecres a les 19h del vespre es presentarà Males Herbes de Jordi Cardona i durant la Diada de Sant Jordi tindrà lloc un contacontes a les 17h de la tarda i seguidament la presentació del llibre Viatge Universal pel Pirineu de Joan Obiols.

Tots els actes es realitzaran a la Plaça 1 d’Octubre, davant l’ajuntament, a excepció del contacontes que serà a la Font de la Vila.

Parlen al vídeo: CARME LOSTAO, ALCALDESSA D’OLIANA