D'aquí poques setmanes, Bellver de Cerdanya tindrà un nou equipament esportiu. Parlem d'un 'pump truck', un circuit de revolts, salts i peralts per a bicicletes, patinets i patins. La gràcia d'aquest tipus de circuits fixes és que permet fer voltes mitjançant una tècnica que aprofita la inèrcia del cos bombejant amunt i avall. Cada vegada hi ha més aficionats que aprofiten el 'pump trucks' per posar a prova les seves habilitats i, de fet, moltes poblacions de Catalunya han decidit construir-ne un.

El futur 'pump truck' de Bellver tindrà uns 700 metres quadrats de superfície, amb cinc revolts i un disseny molt compacte. S'està construint a tocar del poliesportiu municipal i serà el primer que hi haurà a la Baixa Cerdanya.

Des de l'ajuntament han explicat que des de fa anys els joves i no tant joves demanaven tenir aquest circuit. També ho feia el Club Ciclista de Bellver, una de les entitats més actives del municipi. L'equip de govern creu que el nou equipament els oferirà una nova activitat esportiva i serà un nou reclam per al poble.

El circuit completarà la zona esportiva de Bellver, que aviat s'ampliarà amb un nou poliesportiu.

La construcció del nou 'pump' truck' suposa una inversió de 39.000 euros més iva que aporta el mateix consistori. S'espera que els treballs finalitzin en un màxim de dues setmanes.

Parlen al vídeo: MANEL IBARS, RESPONSABLE PUMP TRUCK PARK - JOAQUIM ROMERO, REGIDOR ESPORTS AJUNTAMENT BELLVER CERDANYA