Accident mortal a Oliana pel xoc frontal entre un camió i una furgoneta al punt quilomètric 140 de la C-14. El conductor andorrà de la furgoneta ha mort en el lloc dels fets. El xofer del camió ha resultat ferit lleu i s’ha traslladat al Sant Hospital de la Seu d’Urgell.
Les causes de l’accident encara s’estan investigant, però les primeres informacions apunten que la furgoneta ha xocat amb el camió.
L’avís s’ha produït a les 6.40h d’aquest matí i ha activat a quatre dotacions de bombers, tres patrulles de mossos d’esquadra i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.
A causa d’això la via ha tingut retencions puntuals mentre els Bombers treballaven en la zona, als voltants de les 8.00h del matí s’ha tallat la calçada en ambdós sentits per la retirada dels dos vehicles.
Amb aquesta víctima ja són 24 persones les que han mort a les carreteres catalanes aquest any.