Tremp ha donat el tret de sortida a l’exposició Tu tens la clau. Una Mostra impulsada per Projecte Home i que serà itinerant per les diferents biblioteques de Lleida. L’exposició ensenya com d’important és conèixer-nos i enfortir-nos per a reduir l’abús de les drogues i altres addiccions.
La mostra conté les claus per obrir cinc portes de l’apoderament personal: les emocions, els pensaments, els valors, els plaers i la comunicació.

Projecte Home porta sis anys donant servei a Tremp i fent atencions diverses.

És la tercera edició que Projecte Home utilitza l’exposició i en aquesta ocasió s’ha volgut apropar a les terres de Lleida. Està adreçada a un públic divers i després de Tremp passarà per Balaguer, Solsona i les Borges Blanques.

Parlen al vídeo: SÒNIA FONT, RESPONSABLE PROJECTE HOME LLEIDA