Puigcerdà torna a ser la seu de les jornades per a professionals GastroPirineus, que arriben a la sisena edició. Més d'una vintena de professionals oferiran sessions de cuina en directe des del Museu Cerdà, les quals es poden seguir en línia a través del canal de Youtube de Gastroevents, que és qui l’organitza. I és que l'esdeveniment repeteixen el format 100% en streaming degut a la situació sanitària i després de la bona acollida que va tenir l'any passat.

Malgrat les limitacions i l'esforç tècnic, GastroPirineus vol fer costat al sector, molt afectat per les restriccions per frenar la pandèmia.

Des de les deu del matí d'aquest dilluns i fins dimarts a la tarda, professionals del sector posaran en valor la gastronomia i els productes elaborats a casa nostra i faran una mostra de la seva feina. Hi seran, entre d’altres, Nadu Jubany, Eduard Xatruch i Francesc Rovira, a més de cuiners i cuineres del Pirineu. De fet, l'edició d'enguany comptarà amb força participació local, tant de restauradors i productors com de les pastisseries de Puigcerdà, que per primer cop formaran part de les jornades.

Des de l'organització ja han avançat que el format online es mantindrà en properes edicions, ja que és la manera d'arribar a un públic més ampli. De fet, durant aquests dos dies esperen superar de les 12.000 visualitzacions de la passada edició, que recordem va tenir lloc a la tardor també a Puigcerdà i on ja es va plantejar el format en streaming per la situació sanitària. La capital cerdana serà també la seu de GastroPirineus 2022.

Parlen al vídeo: LLUÍS BOFILL, DIRECTOR GASTROPIRINEUS - ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ