Aquest diumenge, els nens i nenes de la Vall Fosca han pogut gaudir d’un dia ple d’activitats amb jocs d’enginy i pel·lícules. El Puck Micro Fest és un festival familiar d’animació itinerant que ha aterrat a l’esplanada de davant de l’escola de la Plana de Mont-ros i a la Pobleta de Bellveí.

Aquesta activitat ja s’havia programat fa uns mesos però la pandèmia va fer que s’ajornés. Finalment aquest cap de setmana les restriccions han permès celebrar-la i aproximar les activitats culturals a indrets com la Vall Fosca, on han passat la majoria de nens i nenes de l’escola de la vall.

Des de l’Ajuntament de la Torre de Capdella s’aposta per promoure la cultura entre els infants dins del propi territori amb actes com aquest on es pot gaudir de les activitats en un entorn privilegiat.

Parlen al vídeo: FELIU MARTÍ, TINENT ALCALDE DE LA TORRE DE CAPDELLA