Els dies 9, 10 i 11 de juliol el Pallars Jussà s’omple de música. Aquest any torna el Talarn Music Experience, però amb reinvenció de format per adaptar-se a la situació vigent. Un festival que porta artistes d’alt nivell a actuar en un marc incomparable, amb el pantà de Sant Antoni d’escenari a l’espai de Lo Quiosc.

Els Pets i Maika Makovski s’han pogut reprogramar de l’anterior edició que va quedar suspesa i completa la llista d’artistes Clara Peya. I a banda del nou espai per a concerts, festival compta amb una nova proposta, la fusió de música i gastronomia.

Aquesta serà la cinquena edició del Talarn Music Experience que es vol consolidar com un referent de la cultura musical arreu del país, amb un entorn privilegiat i un escenari i tarannà que no es troba a altres indrets.
S’ubicarà un aparcament prop de Lo Quiosc i amb busos llançadora es portarà els clients fins a l’espai de concert.

Parlen al vídeo: RAMON MITJANA, PROMOTOR TALARN MUSIC EXPERIENCE