El Molí de l’Oli de la Pobla de Segur acull fins al proper 2 de maig, de divendres a diumenge, l’exposició fotogràfica “Gómez Vidal, repòrter”. En aquesta mostra del fotògraf nascut a la Pobla el 1921, es pot veure una selecció d’imatges representatives del treball fet entre els anys 1950 i 1968 pel fotoperiodista i que van ser publicades en alguns dels principals mitjans de comunicació d’aquells anys.

Aquesta exposició, promoguda per l’Institut d’Estudis Ilerdencs, és una font històrica molt important ja que dona a conèixer la vida social, històrica, esportiva i cultural lleidatana des de la postguerra fins a inicis de la democràcia. Gómez Vidal captura instants a través de la imatge que passen a ser patrimoni històric d’aquells anys.
A la Pobla, a més, s’ha recollit i exposat imatges de l’autor fetes als Pallars.

Parlen al vídeo: RAMON ENRIC GUIMÓ, REGIDOR CULTURA LA POBLA DE SEGUR