L’ajuntament de la Seu d’Urgell última les preparacions per ampliar el carrer Bellavista. El vial suposa el principal accés al barri del Poble Sec i al poble de Calbinyà, per aquest motiu se’n vol millorar la seguretat dels vianants.

D’aquesta manera s’aconseguirà que el carrer tingui una amplada de quinze metres. Aquest projecte també contempla la finalització de l’accés pel carrer Montorull que ara mateix es troba sense pavimentar i amb un desnivell. La via principal del Poble Sec està del tot urbanitzat i és molt complicat eixamplar-lo perquè hi puguin passar dos cotxes sense problema.
El Pla General d’Ordenació Urbana ja contemplava aquestes necessitats, però l’obra s’ha vist ajornada per l’afectació que té en una finca privada.

Aquestes modificacions tindran un cost de 285.000 euros, el projecte sortirà a concurs públic tan bon punt el conveni es signi amb els propietaris del terreny privat.

Parlen al vídeo: JOAN GURRERA, TINENT DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT A LA SEU D’URGELL