Sant Esteve de la Sarga rehabilita un edifici del poble per instal·lar-hi les oficines de l’Ajuntament. L’edifici ja havia estat la casa consistorial. Les obres estan finançades per la Diputació de Lleida i es preveu que comencin al llarg d’aquest any.

Actualment, i des de fa uns 10 anys, les oficines de l’Ajuntament del municipi de Sant Esteve de la Sarga es troben als baixos d’un edifici de pisos a Tremp pel mal estat en què es trobava l’espai que l’acollia al poble.
El projecte de rehabilitació ja està redactat i en procés de revisió. Una molt bona notícia pels veïns i veïnes del municipi de Sant Esteve, ja que aviat podran realitzar els tràmits dins del seu municipi. A més, es comptarà amb un espai de local social. Jordi Navarra, alcalde, considera essencial que un servei d’aquestes característiques estigui al municipi, ja que a banda de la part pràctica, dona vida al poble.

Parlen al vídeo: JORDI NAVARRA, ALCALDE DE SANT ESTEVE DE LA SARGA