Després que aquest cap de setmana l'Hospital de Cerdanya arribés a tenir vuit pacients ingressats amb covid-19, el nombre d'hospitalitzats ha baixat en les darreres hores fins als quatre d'aquest dimecres, segons han informat des del mateix centre sanitari. Recordem que a mitjans de març i després de sis mesos, no hi havia cap ingressat per aquest motiu s l'hospital cerdà.
En total aquest centre ha tingut 222 ingressats amb el virus des de l'inici de la crisi sanitària i s'han realitzat 41 trasllats a hospitals més grans.
Malgrat el nombre d'ingressats ha baixat, els indicadors de la pandèmia continuen a l'alça. El risc de rebrot a Cerdanya ha passat de 435 a 617 en 24 hores, mentre que la taxa de reproducció és de 2,12. Aquest dimarts es situava en 1,51
Des del març de l'any passat fins ara, s'han detectat 2073 positius a la comarca.