L’Ajuntament de la Pobla de Segur ha aprovat per aquest 2021 un pressupost de més de 5 milions i mig d’euros, en el qual destaca la partida d’un milió 340.000 euros destinada a la construcció d’un nou camp de futbol.

Hi ha ja un preacord amb diferents administracions supramunicipals com Generalitat i Diputació de Lleida, així com amb l’Ajuntament de la Torre de Capdella per aconseguir el finançament per tirar endavant els estudis d’esports de muntanya a la zona. Precisament també hi ha al pressupost 90.000 euros per a la cessió i adequació de l’actual Espai Raier per fer l’institut de muntanya.

Entre altres partides del pressupost en destaca també l’habilitació d’una sala aconfessional al cementiri i s’ha aprovat suspendre temporalment la taxa d’ocupació de la via pública durant el 2021.

Parlen al vídeo: MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR