L'Oficina Jove de Cerdanya i l'Àrea d'Igualtat impulsen un nou concurs per Sant Jordi i Santa Jordina. Per tal de veure la part més creativa dels nois i noies, han organitzat un concurs de “Mems de colors!”, on es demana que es treballi amb un llenguatge i imatges no sexistes i que es tinguin en compte la diversitat sexual i de gènere.

Qui hi pot participar? Tots els i les joves d'entre 12 i 18 anys, els quals poden enviar un màxim de tres mems. Hi ha temps fins el 20 d'abril.

Un jurat format per cinc persones escollirà l'obra guanyadora, tot valorant la creativitat, la perspectiva de gènere, els valors representats i l'originalitat. Tots els participants rebran un obsequi i el guanyador-a rebrà un premi sorpresa. El millor mem es coneixerà el 23 d'abril.

Tota la informació és pot trobar a la web cerdanya.cat.