En el ple celebrat aquest dilluns al vespre a l’Ajuntament de Tremp s’ha aprovat una modificació del pressupost per a ’exercici 2021 per invertir en els diferents serveis municipals, entre els quals hi ha les obres de l’Escola Municipal de Música.

Per acabar la totalitat de l’obra s’han d’invertir uns 500.000 euros, però la idea és poder deixar les 4 plantes finalitzades.
També inclou la construcció d’un pou d’aigua per abastir al municipi en casos de greus avaries, manteniment dels passos de Tercui i la Ribereta, comprar una màquina escombradora de carrers i màquina escombradora del pavelló d’esports.
Una modificació que no ha comptat amb el suport del grup de Compromís per Tremp.

Al ple s’ha aprovat també la renovació del conveni amb el Consell Comarcal del Pallars Jussà per delegar la competència per a la gestió de residus municipals fins a l’any 2025. L’aprovació s’ha realitzat amb el compromís de negociar la regularitat de la neteja i manteniment dels contenidors i la periodicitat de la recollida d’escombraries en certes temporades. Peticions de l’oposició, que s’ha abstingut.
A l’inici de la sessió plenària, ha pres possessió del càrrec de regidora Anna Martínez, d’Esquerra Republicana de Catalunya, després de la renúncia de la regidora Laura Soriano. Això ha suposat una redistribució de les regidories. Anna Martínez assumeix comunicació i participació ciutadana i Leonardo Melgarejo assumeix festes, joventut i educació.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP - SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU DE COMPROMÍS PER TREMP