En l’apartat de precs i preguntes al ple de l’Ajuntament de Tremp, el grup de Compromís per Tremp ha demanat aturar el projecte de la rotonda prevista a l’entrada nord del nucli urbà, ja que considera que és perjudicial pels veïns i veïnes de la zona.

L’equip de govern, ha explicat que s’està treballant per ajustar el projecte a les necessitats de tots els sectors, ja que s’han demanat modificacions, i que no és viable econòmicament aturar un projecte urbanístic de la Generalitat, ja que s’han d’assumir costos. Va ser l’ajuntament qui en primera instància va demanar a Territori l’ordenació d’aquest espai.

Compromís per Tremp ha tornat a insistir en l’ordenança per regular els espais buits del municipi. On l’equip de govern ha manifestat que s’està treballant en l’elaboració d’un inventari i d’una ordenança que reguli el manteniment i la neteja dels espais buits.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU DE COMPROMÍS PER TREMP - MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP