Aquesta primavera, el departament d’Agricultura de la Generalitat començarà les obres de millora i adequació del camí d’accés a Hortoneda, al terme municipal de Conca de Dalt, al Pallars Jussà. Una obra que té un pressupost de prop de 490.000 euros i que es preveu que s’acabi a finals d’any.

El camí de Claverol a Hortoneda té una longitud total de 8 kilòmetres i mig, i a banda d’aquests dos nuclis de població també dóna accés a les zones forestals patrimonials de Perauva i Boumort. Precisament un gran atractiu turístic i que en èpoques com la brama fa que hi hagi molt trànsit a la via.
Les obres contemplen una millora integral de tot el recorregut.

Aquesta obra forma part de les actuacions del DARP amb l’objectiu de millorar les comunicacions a les explotacions agràries i les vies d’accés als nuclis habitats del món rural.

Parlen al vídeo: MARTÍ CARDONA, ALCALDE DE CONCA DE DALT