Aquest dissabte el Tren dels Llacs ja no farà el seu recorregut de Lleida a la Pobla de Segur. Després que dissabte passat, en plena Setmana Santa, es pogués iniciar el servei amb normalitat i amb una vuitantena de passatgers, les noves mesures del Procicat que contemplen confinament comarcal, han fet que el servei turístic quedés interromput.
Des de Ferrocarrils de la Generalitat, gestora de l’atractiu turístic, han informat que les reserves fetes per aquest cap de setmana i fins que duri el confinament comarcal es reubicaran en futurs serveis. També es remarca que es reprendrà la circulació del Tren dels Llacs tan bon punt Procicat aixequi el confinament comarcal.
Recordem que el Tren dels Llacs és un gran atractiu turístic que al llarg de la temporada, d’abril a finals d’octubre, fa arribar un gran nombre de visitants a la Pobla de Segur i a altres localitats del Pallars Jussà.