L’ajuntament d’Arsèguel construirà columbaris al cementiri. Entre les obres que es realitzaran a l’espai, hi ha planejada la instal·lació d’aquestes construccions per poder dipositar urnes funeràries en una de les parets que actualment es troba en desús. El consistori creu que les incineracions augmenten cada dia més i s’han de preparar per a un futur pròxim.

Fa uns 20 anys que al cementiri no s’hi duien a terme tasques de manteniment, a excepció de l’enrajolament del camí d’entrada. Després de fer-ne una revisió dels desperfectes i les necessitats que hi ha s’ha demanat una subvenció per cobrir les despeses.
El projecte inclou la reparació de la teulada, la construcció dels columbaris amb capacitat per a dotze urnes i la instal·lació d’una barana de seguretat a la part inferior.

Les obres es preveu que tinguin un cost d’aproximadament 30.000 euros.

Parlen al vídeo: ANTONI CASANOVES, ALCALDE D’ARSÈGUEL