Aquest cap de setmana comença la final de la lliga nacional d'hoquei gel, que enfronta el CG Puigcerdà i el Barça. Dues setmanes després de l’inici previst, els dos primers classificats de la fase regular es trobaran en els dos primers partits a la pista blaugrana a les 16h de la tarda de dissabte i diumenge. S’espera que un duel igualat, com els que han jugat aquesta temporada. El Barça ha sigut més regulars i sòlid a casa, mentre que el Puigcerdà ha estat capaç de fer remuntades complicades. Els dos equips hauran tingut més temps per treballar, per descansar i per recuperar més jugadors.
Els dos primers partits de la final es jugaran a porta tancada i el tercer es disputarà a Puigcerdà, el 17d'abril. Si cal un quart partit es jugaria el diumenge a la capital cerdana i, si s'ha de desempatar, es jugaria dia 24 a Barcelona.
Recordem que fa dues setmanes havia de començar la final però la plantilla cerdana es va haver de confinar tot i no tenir cap positiu a la plantilla, fet que va indignar el club i l'afició. El Puigcerdà té ganes de revalidar el títol de lliga.