Després de conèixer que a partir de divendres torna el confinament comarcal a tot Catalunya, Masella ha anunciat que finalitzarà la temporada el diumenge 11 d'abril, segons ha difós l'estació a les xarxes socials. Recordem que, després que dilluns acabessin temporada les estacions del grup Ferrocarrils, Masella és l'única que encara continua oberta al Pirineu.

Malgrat la intenció era allargar els dies d'esquí unes setmanes més pel seu compromís amb els esquiadors, els treballadors i el territori, com va assegurar aquest mateix dilluns, finalment ha optat per tancar portes el diumenge.

Ha estat, doncs, una temporada d'esquí marcada per la pandèmia. Per una banda, per les mesures per evitar contagis, com la venda de forfets en línia o ús de mascareta excepte en el moment del descens, i per l'altra perquè la majoria de dies que l'estació ha estat oberta només ha pogut rebre clients locals.