En la reunió mensual que fan els 5 presidents dels consells comarcals del Pirineu i el Conselh generau d’Aran s’ha posat de manifest tenir de forma urgent la llei de muntanya sobre la taula i l’entrada en vigor.

De seguida que hi hagi el nou govern es demanarà una reunió per parlar del tema, així com altres aspectes com el desplegament del govern a l’Alt Pirineu i Aran per potenciar el territori i que es tingui en compte les seves especificitats.
També es vol concertar una reunió amb Diputació de Lleida per conèixer els projectes previstos al territori a través dels fons europeus.

Aquestes trobades es fan mensualment en diferents indrets pirinencs per posar de manifest les necessitats comunes i poder-les exposar de forma conjunta.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ