El president i la Secretària executiva del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya visiten aquests dies diversos territoris pirinencs per exposar les tasques del Consell com a organisme assessor del govern de la Generalitat de Catalunya. A les reunions es tracta també la situació socioeconòmica i laboral dels indrets visitats així com les diverses iniciatives que porten a terme els ajuntament per impulsar l’economia i les empreses, ateses les conseqüències de la pandèmia.

El consell està conformat pels sindicats i les patronals majoritaris, l’economia social, el sector primari i sis experts nomenats pel Govern.
Entre dijous i divendres visiten Tremp, Sort, el Pont de Suert i Vielha.

Parlen al vídeo: TONI MORA, PRESIDENT CONSELL DE TREBALL ECONÒMIC I SOCIAL DE CATALUNYA - MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP