Toni Millet, regidor de l’Ajuntament de Salàs de Pallars per Esquerra Republicana, substitueix a Antoni Flores, actual vicepresident del consell comarcal del Pallars Jussà, en les seves funcions. Flores deixa el càrrec per ocupar el de diputat al Parlament de Catalunya. També renuncia al càrrec de conseller del consell comarcal i al seu lloc entrarà Maria Pilar Cases, alcaldessa de Tremp. Aquest anunci s’ha fet en el ple de l’òrgan comarcal d’aquest dimarts al vespre.

En el ple s’ha aprovat per unanimitat una moció en què es demana el desplegament immediat dels serveis territorials de la Generalitat a la vegueria de l’Alt Pirineu i Aran, com a la resta de territoris, i s’ofereix la cessió d’espais a l’edifici del CITA per a la implantació dels serveis.

També ha passat per ple l’acord que mínim una de les contractacions que el consell comarcal farà durant el 2021 s’atorgarà a una entitat que treballa amb persones amb risc d’exclusió social.

Parlen al vídeo: ANTONI FLORES, VICEPRESIDENT SORTINT C.C. PALLARS JUSSÀ - JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C PALLARS JUSSÀ