L'estació de Masella continua oberta i de moment sense data de tancament. Després de Setmana Santa, el complex vol mantenir les pistes obertes almenys un dies més i, segons l'estat de la neu i les condicions de la pandèmia, acabarà de definir quin dia dona per acabada la temporada. En un comunicat, Masella ha dit que "es manté oberta per compromís amb els seus esquiadors, amb els seus treballadors i amb el territori". A més, la baixada de les temperatures dels darrers dies és una oportunitat per mantenir la neu que encara hi ha a la Tosa.

L'estació manté sis remuntadors oberts i 16 pistes, amb el 100% de desnivell esquiable, des de la cota 2535 fins al Pla de Masella.

Pel que fa a l'horari, serà de 9.00 a 14.00 hores, cada dia de la setmana. En canvi, la connexió Alp 2500 (La Molina + Masella) estarà tancada. Recordem que les estacions d'esquí gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat, com la Molina, han finalitzat la temporada el dilluns de Pasqua.