S’inicien els preparatius per celebrar l’Escanyabocs els dies 15 i 16 de maig. El Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ja ha obert les inscripcions per aquesta catorzena edició, que tindrà lloc al Ràfting Parc.

Les persones interessades poden escollir entre les diverses modalitats que s’ofereixen: cursa trail, raid d’aventura, cursa d’orientació nocturna, pedalada btt, caminada de marxa nòrdica o open d’escalada.
Es segueix mantenint la Mini Escanyabocs, un format petit de l’esdeveniment per infants d’entre 8 i 13 anys, que tindrà lloc al Parc del Segre el dissabte 15 de maig. També es podrà realitzar l’Escanyabocs de Ferro, l’única prova competitiva d’alt nivell que té una durada aproximada de 12 hores.

Els participants s’han d’apuntar en línia a la pàgina web escanyabocs.com, el tràmit es pot realitzar fins al dia 13 de maig.

Parlen al vídeo: CARLOS GUÀRDIA, REGIDOR DE SERVEIS CENTRALS I CULTURA