Integra Pirineus inicia una campanya de recollida material tècnic per a persones amb mobilitat reduïda. El material que es reculli es destinarà al Banc de Productes de Suport del Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell.

El material que es pot aportar és cadires de rodes, crosses, llits articulats, baranes de llits i grues de transferència entre d’altres. La finalitat de la iniciativa és reduir la compra de productes nous i ampliar-ne l’estoc per oferir-los a persones amb discapacitat o dependència de la comarca.
Integra Pirineus, que gestiona el Banc de Productes de Suport des del 2019, revisarà les donacions segons si es pot reutilitzar o s’ha de fer algun manteniment als equipaments, també s’encarrega del transport al domicili i el lliurament.

Les persones que disposin d’estris per donar es poden dirigir al telèfon de contacte d’Integra Pirineus, 621 24 83 50, o al correu electrònic info@integrapirineus.com

Parlen al vídeo: AIDA MARTÍNEZ, TÈCNICA D’INTEGRA PIRINEUS