Bellver té, des d'ara, un Servei Local d'Ocupació. L'Àrea de Serveis Socials del consistori va detectar que existia la necessitat d'aquest recurs, sobretot després dels efectes socials que ha tingut i té la crisi de la covid-19.

Una persona responsable atén i dona suport als veïns i veïnes que busquen feina i gestiona una borsa de treball municipal. Així, doncs, vol ser un servei personalitzat d’intermediació laboral entre empresa i persona treballadora.

De moment més d'una vintena de demandants d'ocupació ja s'han inscrit a la borsa de treball. Els sectors més sol·licitats són els relacionats amb el turístic i de serveis, com ara el de la restauració, l'hoteler o el del comerç, que són els que han patit més les restriccions per frenar la pandèmia.

Des de l'ajuntament confien en que es vagin sumant més empreses que busquen personal per tal de millorar l'ocupabilitat de Bellver.

L'horari d'atenció del nou servei és de dilluns a divendres de 09:30h a 11:30h. També es pot contactar amb la persona responsable a través del correu electrònic: treballadorasocial@bellver.org

Parlen al vídeo: MARIA SOLÀ, REGIDORA BENESTAR SOCIAL AJUNTAMENT BELLVER