Les estacions d'esquí del Pallars Sobirà i l'Alta Ribagorça gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat han tancat la temporada amb una ocupació del 50% respecte a una temporada normal. Així s'ha donat a conèixer durant la visita que ha fet aquest dilluns a Boí Taüll el conseller d'Empresa, Ramon Tremosa, des d'on ha destacat que les mesures sanitàries aplicades a les estacions d'esquí han funcionat i no s'hi ha produït cap brot. Des de l'estació han destacat que la temporada ha estat complicada, però que la Setmana Santa ha permès acabar-la amb bones sensacions.

El confinament municipal i després comarcal ha limitat molt l’accés de visitants a l’estació durant gran part de la temporada, però els grups d’escolars els han permès també respirar una mica.

Aquest és el primer any que Ferrocarrils de la Generalitat ha gestionat Boí Taüll i ara ja es preparen per oferir-hi activitats també a l'estiu.

Parlen al vídeo: ANDREU VELILLA, RESPONSABLE COMERCIAL DE BOÍ TAÜLL