Els dies forts de Setmana Santa, de dijous a dilluns, l’ocupació hotelera i de restauració a les comarques pirinenques ha estat molt elevada i ha superat el 90% en molts indrets. Al Pallars Jussà, per exemple, les reserves ja fregaven el 100% en molts establiments des de dies anteriors. I esperen que la dinàmica es mantingui durant l’estiu després de mesos tancats.

A banda d’hotels i restaurants, la majoria de les activitats estan obertes i tot el sector està convençut que la feina ben feta l’estiu passat amb tema de protocols els avala.

El turisme familiar ha estat el predominant aquests dies i la recerca d’activitats a l’aire lliure i en contacte amb la natura són les que han anat més buscades. També s’han omplert les segones residències.

Parlen al vídeo: JOSEP PALAU, PRESIDENT ASSOCIACIÓ PROFESSIONALS ÀMBIT TURÍSTIC PALLARS JUSSÀ