Cerdanya ha estat un dels destins preferits aquesta Setmana Santa, durant la qual els grups de convivència estable han pogut desplaçar-se a tot el territori català. Des de principis de setmana i sobretot a partir de dijous, la comarca s'ha omplert de visitants, després de mesos de molt poca afluència turística. S'han tornat a veure carrers, comerços i terrasses plenes i força afluència també a les pistes d'esquí. L'ocupació hotelera ha fregat el ple tant Divendres Sant com dissabte i alguns han aprofitat també per reservar la nit de diumenge de Pasqua.

Des del sector hoteler s'han mostrat satisfets de poder tornar a treballar, després d'una campanya d'hivern pràcticament nul·la, degut a les restriccions de mobilitat per frenar la pandèmia, que recordem van començar amb el tancament perimetral de Cerdanya a les portes de Nadal.

A banda dels visitants, s'ha notat el retorn dels segons residents, els quals han aprofitat aquests dies de vacances per venir a la comarca.

Parlen al vídeo: NÚRIA VIDAL, PORTAVEU ASSOCIACIÓ HOTELS I CÀMPINGS CERDANYA