Ja es prepara la vint-i-sisena edició del Campus Cadí La Seu que és celebrarà en cinc torns, del 27 de juny a l’1 d’agost. Els participants, d’entre nou i divuit anys, ja es poden inscriure a través de la pàgina web sedisbasquet.com.

Per les normes de seguretat només s’obren 60 places per torn, tenint en compte l’aforament del 30% dels recintes esportius i l’alberg de la Seu on s’allotjaran els inscrits.
Tot i que el bàsquet és l’esport principal d’aquestes jornades, els joves també visitaran la ciutat, caminades, un dia a Caldea, activitats de ràfting i la preferida de cada any, bàsquet al vespre.

El Club anima a gent de tot l’Alt Urgell i de Catalunya a participar en aquestes estades esportives familiars. D’altra banda, s’estarà pendent de les possibles modificacions que s’hagin de realitzar per la situació sanitària.

Parlen al vídeo: PERE PORTA, PRESIDENT SEDIS BÀSQUET