Últims dies d’inscripció per l’escola de golf a Aravell Golf & Country Club. El 18 d’abril s’iniciaran les sessions de Golf Aravell Academy, per a nens i adults, en què es vol ensenyar l’esport d’una manera dinàmica i divertida. El Club comença a preparar projectes compatibles amb les mesures sanitàries, com una foodtruck en el camp de pràctiques.

Durant l’abril tindran lloc tornejos de la Federació Andorrana de golf i un torneig per a infants. Per altra banda, a l’estiu es preparen iniciatives d’oci i culturals com cinema a la fresca i concerts acústics al camp de golf.
La instal·lació també forma part del programa europeu Love Golf, per la iniciació de les dones a aquest esport, que segueix tenint una gran diferència de gènere, un 70% dels federats són homes.

L’Aravell Golf & Country Club vol complementar la seva oferta amb activitats de ioga i bicicletes elèctriques pròximament.

Parlen al vídeo: BEATRIZ CANTERO, DIRECTORA ARAVELL GOLF & COUNTRY CLUB