Persecució a l’Alt Urgell que acaba amb dos detinguts a Ponts després de saltar-se un control dels Mossos a Adrall. Aquest dimecres, segons han explicat fonts policials al diari Segre, el conductor d’un vehicle va fugir d’un control policial al municipi de Ribera d’Urgellet.
Els agents van comprovar que es tractava d’un cotxe robat, tot i que van intentar aturar-lo entre varies patrulles, va avançar a tota velocitat amb adelantaments temeraris, posant en perill la seguretat de la resta d’ocupants de la via.
Finalment es van poder aturar a Ponts, quan ja havien entrat a la comarca de la Noguera. Es va constatar que les persones ocupants del vehicle eren un noi de 21 anys i una dona de 42, de la provincia de Barcelona. El noi es va detenir per conducció temerària, conduir sense permís de circulació, robatori de vehicle, desobediència i trencament de condemna, ja que té una ordre d’allunyament vigent de la dona que l’acompanyava. La dona també es va detenir pel mateix motiu, ja que tenia prohibit apropar-se al jove.