Aquest dijous es posa en marxa el portal Pallarsclick.com. Una plataforma que vol facilitar l'accés a activitats de tot tipus, des de visites fins a allotjaments, i que s’ha impulsat des de diferents empreses i equipaments culturals del Pallars Jussà i del Pallars Sobirà, conjuntament amb l'agència receptiva Pirineu Emoció.

La idea és intentar estar més presents dins de l’oferta turística de Catalunya i el projecte, tot i haver-se llençat aquest 1 d’abril, segueix obert i es van introduint empreses i serveis que s’hi volen sumar.

El visitant es pot confeccionar ell mateix el seu propi paquet turístic combinant les diferents opcions d’allotjament, restauració i activitats, però també hi haurà productes ja combinats per si els interessa més agafar un paquet ja confeccionat.

Parlen al vídeo: NÚRIA MARTÍ, PIRINEU EMOCIÓ