L'Ateneu Cooperatiu de l'Alt Pirineu conjuntament amb els Serveis Educatius de l'Alt Pirineu i Aran impulsen una nova edició del concurs Som Idees. Aquest concurs d’idees emprenedores té com  l’objectiu de dinamitzar i promocionar l’emprenedoria a les comarques de l’Alt Pirineu – Aran  a nivell de cicle superior de primària.
El certamen s’adreça a nens i nenes de 5è i 6è de centres públics i privats i poden participar-hi de manera individual o en grups com a màxim de 4 persones.
L’objectiu d’aquest concurs és, doncs, promoure l’esperit emprenedor i afavorir l’adquisició de les capacitats, els valors i les habilitats que comporta l’emprenedoria, potenciar en l’alumnat l’autonomia, la seva capacitat d’iniciativa o la presa de decisions. També es busca impulsar la generació d’idees que solucionin problemes i situacions de manera innovadora, original i creativa i contribuir amb allò que succeeixi en el seu entorn per dinamitzar el territori i transformar-lo.
Es valorarà la creativitat, el caràcter innovador i l’originalitat de la proposta, la coherència i la claredat en la presentació i qualsevol altre criteri que el jurat cregui oportú valorar. Aquelles escoles interessades en participar-hi ho podran fer fins al 15 de maig.