S’obra el termini d’inscripció per les parades de Sant Jordi a La Seu. El tràmit és pot realitzar de manera telemàtica fins el 12 d’abril, les floristes i llibreries de la ciutat ja hi són apuntats, ara han de realitzar la sol·licitud la resta de la població.

La Diada es preveu amb totes les mesures sanitàries. Es marcarà un recinte on només s’hi podrà transitar en un sentit, hi haurà limitació d’aforament i es faran controls de temperatura. Les parades es situaran a dos metres de distància entre elles.
Per complir amb les mesures, s’ha hagut de reduir l’espai per les parades i, es demana que es realitzin les peticions el més aviat possible.

El recinte que estarà situat al passeig Joan Brudieu, s’hi podrà accedir de nou del matí a vuit del vespre.

Parlen al vídeo: MIREIA FONT, REGIDORA DE DESENVOLUPAMENT LOCAL I OCUPACIÓ