El museu Espai Ceretània de Bolvir ha reobert les seves portes després de mesos tancat per les restriccions imposades per frenar la pandèmia. Aquesta Setmana Santa obre tots els dies i, si la situació sanitària ho permet, seguirà rebent visitants en els propers mesos. Des de l'equipament s'han mostrat satisfets de poder recuperar l'activitat i han recordat que es tracta d'un espai adreçat a tots els públics.

L'Espai Ceretània és un centre de difusió del patrimoni arqueològic del Castellot de Bolvir, inaugurat el gener de 2015.  La visita inclou la sala d'exposicions permanents que explica les diferents fases del jaciment amb plafons informatius i vitrines amb els objectes recuperats, elements interactius i tàctils i un breu audiovisual. Després els visitants poden veure en quin estat es troben les restes i com van avançant les campanyes que cada estiu porta a terme la Universitat Autònoma de Barcelona.

L'equipament cultural obrirà d'11 a 14 i de 16 a 18h fins diumenge. Després obrirà portes tots els caps de setmana i festius amb el mateix horari, excepte diumenge, que serà només al matí.

Parlen al vídeo: MARC CAROL, RESPONSABLE ESPAI CERETÀNIA BOLVIR